Pokličite nas (051) 348-633    

Razlogi za izbiro 1Ahiše na ključ

Kakovost potrjujemo z 30 letno garancijo na konstrukcijo hiše ter 2 leti na skrite napake. Za opremo hiše velja garancija proizvajalca, zato sodelujemo le s priznanimi in uveljavljenimi proizvajalci.

Zadovoljstvo stanovalca naše hiše je najpomembnejša prioriteta naše vizije dela s strankami. Zavedamo se, da so merila in potrebe za dolgoročno zadovoljstvo različne. Za vsako stranko se maksimalno potrudimo, poiščemo najoptimalnejšo rešitev in ji zagotovimo neprecenljivo svobodo bivanja.

25 letna tradicija gradnje domov, pridobljenih izkušenj in znanja nam vliva samozavest, da vam zgradimo vaš sanjski dom po lastno izdelanem konceptu 1A hiša.

Pri 1A hišah je najpomembnejši faktor udobje bivanja. Pri vsakem projektu, ki se ga lotimo pazimo na naslednje karakteristike: - svež in čist zrak, - veliko naravne svetlobe z velikimi steklenimi površinami ter primerno umetno osvetljenostjo, - primerna temperatura in vlažnost, - primerna tlorisna razporeditev in orientacija objekta, - zvočna izoliranost, - zmanjšano elektromagnetno sevanje ter - pomoč pametnih inštalacij.

Energija je najpomembnejša panoga prihodnosti. Kar zagotovo vemo je to, da energiji cena raste in se bo dražila tudi v prihodnje. Biti energijsko svoboden, pomeni varnost nas in naše družine v prihodnosti. Z 1A hišo poskrbite za svojo varnost in varnost naslednjih generacij.

Masivne zidane hiše so preverjeno trajnejše od drugih vrst gradenj, grajene so iz poznanih in zaupanja vrednih materialov. Zgodovinskih zgradb je večina ohranjenih ravno masivnih zidanih. Ti razlogi se odražajo tudi na cenah tako grajenih objektov. Pri 1A hišah smo jim dodali premišljeno izvedene detajle za preprečevanje energijskih izgub ter primeren toplotni ovoj in napredne tehnologije. Torej hiša grajena po 1A standardih ohranja svojo vrednost oz. jo celo povečuje.

Garancija na fiksno ceno objekta, brez skritih postavk ali podražitev. V naši kalkulaciji dobite vpogled v vse stroške gradnje vaše hiše od projekta do prve lopate in vselitve. Tako se izognemo neprijetnim presenečenjem, ki lahko celo ogrozijo tako pomemben projekt, kot je gradnja vaše hiše.

V zadnjih desetletjih smo priča ekstremnemu tehnološkemu razvoju, pri gradnji domov pa se šele sedaj pričenjajo aktivnosti in v naslednjem desetletju se obeta povečana integracija naprednih inovativnih tehnologij v naše domove. Pri 1A hišah sledimo novim tehnologijam in že danes gradimo napredne/pametne domove ali jih pripravimo na enostavno nadgradnjo v prihodnje.

Selitev je zahtevna, zato se zavedamo, da je za vas pomembno, da imate točno določeno časovnico gradnje. To vam omogoča natančno izdelan plan selitve, naročilo pohištva, vpis otroka v novo šolo, vrtec, predajo stare nepremičnine, ...

Bogastvo vsakega podjetja so zaposleni, tega se zelo zavedamo, zato vlagamo v njihovo izobraževanje, osebnostno rast ter dobre medsebojne odnose. Samo z lastnim kadrom smo lahko najboljši.

Spoznajmo se ob kavi.
Pošljite povpraševanje.
Izdelajmo načrt gradnje
od začetka do konca.
Izvedimo projekt brez zapletov
ali dodatnih stroškov.
Postanite naša zadovoljna stranka
in nas priporočajte naprej.
Storitev zagotavlja: Digitalpartner.si Izdelava spletnih strani | Optimizacija spletnih strani | Marketinško - digitalna agencija